Revalidatiearts
  • Functie: Arts
Organisatie

AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch algemeen ziekenhuis in de Vlaamse Ardennen met een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod dat voortdurend uitgebreid en afgestemd wordt op de wijzigende noden van de patiënt. Een positieve ingesteldheid en een professionele houding maken van AZ Oudenaarde een hartelijk en toekomstgericht ziekenhuis!

AZ Oudenaarde onderscheidt zich door het leveren van excellente basiszorg met hoogtechnologische apparatuur in combinatie met een mensgerichte benadering.  De kleinschaligheid van het ziekenhuis biedt immers ruimte voor een persoonlijke aanpak. Het ziekenhuis beschikt over 235 bedden.  Dankzij een samenwerking met grotere zorgcentra als UZ Gent en ASZ Aalst kunnen patiënten van AZ Oudenaarde beroep doen op een volledig zorgaanbod.

De recent vernieuwde ziekenhuisomgeving biedt ruimte voor een uitbreiding van het medisch aanbod. Een team van gedreven zorgverleners (65 artsen en 500 personeelsleden) zet zich dagelijks met veel enthousiasme in voor het welzijn van iedere patiënt.

Functie

De dienst Fysische Geneeskunde en revalidatie van AZ  Oudenaarde wil zijn team uitbreiden met een enthousiaste revalidatiearts, met erkenning revalidatie. De combinatie van toezicht en opvolging van revalidatiepatiënten op de Sp-afdeling en het uitvoeren van consultaties en EMG-onderzoeken, zorgt voor een zeer aangename afwisseling.

 

Profiel

Kennis van ESWT- behandeling en de nieuwste ( infiltratie) technieken is een meerwaarde.

Aanbod

REVALIDATIEARTS

Vragen

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij:

- dokter P.  Van de Bruaene - hoofdarts  (055/33 67 74)

- dokter S. Vanelstraete – medisch diensthoofd (055/33 67 42)


De kandidaturen met curriculum vitae worden ingediend  bij:
Dr. P. Van de Bruaene, hoofdarts, Minderbroedersstraat 3, 9700 Oudenaarde.