Longarts
  • Functie: Arts
Organisatie

AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch algemeen ziekenhuis in de Vlaamse Ardennen met een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod dat voortdurend uitgebreid en afgestemd wordt op de wijzigende noden van de patiënt. Een positieve ingesteldheid en een professionele houding maken van AZ Oudenaarde een hartelijk en toekomstgericht ziekenhuis!

AZ Oudenaarde onderscheidt zich door het leveren van excellente basiszorg met hoogtechnologische apparatuur in combinatie met een mensgerichte benadering. De kleinschaligheid van het ziekenhuis biedt immers ruimte voor een persoonlijke aanpak. Het ziekenhuis beschikt over 235 bedden. Dankzij  het ziekenhuisnetwerk Gent (ZNG) waarvan  UZ Gent, AZ Sint-Lucas Gent, AZ Oudenaarde en AZ Jan Palfijn Gent deel uit maken, kunnen patiënten van AZ Oudenaarde beroep doen op een volledig zorgaanbod.
De recent vernieuwde ziekenhuisomgeving biedt ruimte voor een uitbreiding van het medisch aanbod. Een team van gedreven zorgverleners (70 artsen en 500 personeelsleden) zet zich dagelijks met veel enthousiasme in voor het welzijn van iedere patiënt.

Functie

Het team van de internisten is op zoek naar een derde en voltijdse LONGARTS

 

Profiel

Er wordt nauw samengewerkt met de geriater, oncoloog en vier gastro enterologen binnen de maatschap interne geneeskunde.
Vooropgesteld profiel:
• algemeen longarts.
• subspecialisatie intensieve zorgen is een pluspunt.

Vragen

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij
- dokter R. Vossaert - hoofdarts (055 33 66 61)
- dokter M. Mallet - longarts  (055 33 67 78)

De vacature staat eveneens open voor kandidaten in opleiding. Er is een mogelijkheid tot verder subspecialiseren.