2 Kinderartsen
  • Functie: Arts
Organisatie

 AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch algemeen ziekenhuis in de Vlaamse Ardennen met een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod dat voortdurend uitgebreid en afgestemd wordt op de wijzigende noden van de patiënt. Een positieve ingesteldheid en een professionele houding maken van AZ Oudenaarde een hartelijk en toekomstgericht ziekenhuis!

AZ Oudenaarde onderscheidt zich door het leveren van excellente basiszorg met hoogtechnologische apparatuur in combinatie met een mensgerichte benadering.  De kleinschaligheid van het ziekenhuis biedt immers ruimte voor een persoonlijke aanpak. Het ziekenhuis beschikt over 235 bedden.   Dankzij  het ziekenhuisnetwerk Gent (ZNG) waarvan  UZ Gent, AZ Sint-Lucas Gent, AZ Oudenaarde en AZ Jan Palfijn Gent deel uit maken, kunnen patiënten van AZ Oudenaarde beroep doen op een volledig zorgaanbod.
De recent vernieuwde ziekenhuisomgeving biedt ruimte voor een uitbreiding van het medisch aanbod. Een team van gedreven zorgverleners (70 artsen en 500 personeelsleden) zet zich dagelijks met veel enthousiasme in voor het welzijn van iedere patiënt.

De moeder-kind functie is sterk uitgebouwd met de komst van nieuwe jonge gynaecologen.  Voor de verdere expansie  is AZ Oudenaarde op zoek naar :

 

Functie

 

TWEE KINDERARTSEN

Functie:
* Participatie in alle medische activiteiten van de dienst, zowel voor de gehospitaliseerde patiënten (afdelingen Pediatrie, Neonatologie en Materniteit) als ambulante patiënten (raadplegingen en spoedgevallen).
* Geen achterwachten voor de spoed en MUG-diensten.

 

Profiel

Profiel:
* Erkend kinderarts of u behaalt uw erkenning binnenkort.
* Subspecialisatie is niet vereist, maar is zeker welkom.
* Teamplayer en bereid actief mee te werken aan de verdere uitbouw van de dienst  Pediatrie en Neonatologie.
* Bereid zijn tot het regelmatig bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in
de Gezondheidszorg.

Aanbod

Aanbod:
* contract van onbepaalde duur (zelfstandig statuut) na proefperiode van 1 jaar.

Vragen

Interesse ?
Inlichtingen kunnen bekomen worden bij:
- dokter R. Vossaert - hoofdarts  (055 33 66 61)
- dokter M. Heyman – kinderarts (055 33 67 83)