Geriater
  • Functie: Arts
Organisatie

AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch algemeen ziekenhuis in de Vlaamse Ardennen met een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod dat voortdurend uitgebreid en afgestemd wordt op de wijzigende noden van de patiënt. Een positieve ingesteldheid en een professionele houding maken van AZ Oudenaarde een hartelijk en toekomstgericht ziekenhuis!

AZ Oudenaarde onderscheidt zich door het leveren van excellente basiszorg met hoogtechnologische apparatuur in combinatie met een mensgerichte benadering.  De kleinschaligheid van het ziekenhuis biedt immers ruimte voor een persoonlijke aanpak. Het ziekenhuis beschikt over 235 bedden.  Dankzij een samenwerking met grotere zorgcentra als UZ Gent en ASZ Aalst kunnen patiënten van AZ Oudenaarde beroep doen op een volledig zorgaanbod.

Er zijn 53 bedden geriatrie verdeeld over 2 afdelingen.

De recent vernieuwde ziekenhuisomgeving biedt ruimte voor een uitbreiding van het medisch aanbod. Een team van gedreven zorgverleners (65 artsen en 500 personeelsleden) zet zich dagelijks met veel enthousiasme in voor het welzijn van iedere patiënt.

Profiel

GERIATER

 

Er wordt nauw samengewerkt met de pneumologen, oncoloog, en de gastro-enterologen binnen de maatschap interne geneeskunde.

Vragen

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij

- dokter P. Van de Bruaene - hoofdarts  (055/33 67 74)

- dokter Wim Maes - geriater (055/33 67 73)


De vacature staat eveneens open voor kandidaten in opleiding.

 

De kandidaturen met curriculum vitae worden ingediend  bij:
Dr. P. Van de Bruaene, hoofdarts van het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde,
Minderbroedersstraat 3, 9700 Oudenaarde.