Revalidatie-arts
  • Functie: Arts
Organisatie

AZ Oudenaarde is een jong en dynamisch algemeen ziekenhuis in de Vlaamse Ardennen met een kwalitatief hoogstaand zorgaanbod dat voortdurend uitgebreid en afgestemd wordt op de wijzigende noden van de patiënt. Een positieve ingesteldheid en een professionele houding maken van AZ Oudenaarde een hartelijk en toekomstgericht ziekenhuis!


AZ Oudenaarde onderscheidt zich door het leveren van excellente basiszorg met hoogtechnologische apparatuur in combinatie met een mensgerichte benadering.  De kleinschaligheid van het ziekenhuis biedt immers ruimte voor een persoonlijke aanpak. Het ziekenhuis beschikt over 235 bedden.  Dankzij  het ziekenhuisnetwerk Gent (ZNG) waarvan  UZ Gent, AZ Sint-Lucas Gent, AZ Oudenaarde en AZ Jan Palfijn Gent deel uit maken, kunnen patiënten van AZ Oudenaarde beroep doen op een volledig zorgaanbod.

 

De recent vernieuwde ziekenhuisomgeving biedt ruimte voor een uitbreiding van het medisch aanbod. Een team van gedreven zorgverleners (70 artsen en 500 personeelsleden) zet zich dagelijks met veel enthousiasme in voor het welzijn van iedere patiënt.

Functie

 De dienst Fysische Geneeskunde en Revalidatie van AZ  Oudenaarde wil zijn team uitbreiden met een revalidatiearts.

De combinatie van toezicht en opvolging van revalidatiepatiënten op de Sp-afdeling en het uitvoeren van consultaties en EMG-onderzoeken zorgt voor een zeer aangename afwisseling.

Het ziekenhuis beschikt tevens over een  uitgebreide ambulante revalidatie.

Profiel

Kennis van ESWT- behandeling en de nieuwste (infiltratie) technieken is een meerwaarde.

Aanbod

Combinatie met de opleiding ‘bijzondere beroepstitel in de functionele en professionele revalidatie’ is mogelijk

Voltijds of deeltijds

Elke subspecialisatie is bespreekbaar

Mogelijkheid tot privé-praktijk

Vragen

Inlichtingen kunnen bekomen worden bij:

- dokter R. Vossaert- hoofdarts  (055/33 66 61)

- dokter S. Vanelstraete – diensthoofd (055/33 67 42)